A hangulatos zene mellett kreatív fotósarok is lesz majd az esküvőn

Egy esküvő szervezése akkor is nagy feladat, ha maga az esküvő kicsi. Erre jöttem rá, amikor komolyabban elkezdtem foglalkozni a saját esküvőm szervezésével. Nemrég, miközben azt az esküvői zenelistát hallgattam, amit egy zenész barátom küldött, az interneten nézelődtem. Ugyanis szerettem volna valami kreatív köszönőajándékkal meglepni a vendégeimet. Az oldalak böngészése közben találtam egy szuper cikket a selfiegep.hu weboldalon, ami meggyőzött arról, hogy a szelfi gép esküvőre olyan ötlet, amivel remekül megoldható a kreatív köszönetajándék kérdése.

A fotósarok kreatív és újszerű partikellék

Ahogyan azt a selfiegep.hu weboldalról megtudhatjuk, a szelfiegépes fotósarok lényegében egy kis helyen felállítható profi fotóstúdió, amiben minden eszköz megvan, ami nagyszerű fényképek készítéséhez kell.

Van benne először is egy szelfie gép, ami egy tükörreflexes kamerával rendelkező fotóautomata. Ami ráadásul nem csak fényképek készítésére és digitális tárolására képes. Hanem azonnal ki is nyomtatja a képeket. A gépen kívül pedig a fotósarok részét képezi számos vicces paróka, maszk és egyéb kiegészítő, amik segítségével még pazarabb képeket örökíthetünk meg.

A szelfiegépes fotósarok az esküvőktől kezdve a céges rendezvényekig bármilyen rendezvényeknek egyedi és újszerű programja lehet. Ami az adott eseményt a résztvevők számára biztosan örök emlékké változtatja majd. (Már csak azért is, mert a képek örökké megmaradnak.)

A selfiegep.hu csapatától olyan fotósarok-szolgáltatást bérelhetünk, amiben tényleg minden benne van, ami a jó szórakozáshoz kell. A fotósarkot 4, 6 vagy 8 órára bérelhetjük ki. A csapat munkatársai már a bérlés kezdő időpontja előtt egy órával megérkeznek, hogy mindent üzembe helyezzenek. A bérlési idő alatt így gondtalanul készülhetnek a képek, korlátlan mennyiségben, a lehető legmenőbb kiegészítőkkel feldobva.

A selfiegep.hu csapata ráadásul azt is el tudja intézni, hogy a készülő képek olyan kiegészítő infókkal legyenek még speciálisabb emlékek, mint az adott rendezvény neve, vagy dátuma.

Ezért jó ötlet egy szelfi gép esküvőre

A selfiegep.hu weboldalon a szolgáltatásbérlés mellett cikkeket is olvashatunk. Például arról, hogy miért is nagyszerű ötlet egy szelfi gép esküvőre.

Ami (legalábbis számomra) mindenképpen a szelfi gép mellett szól, az egyértelműen az, hogy ezzel megoldható a köszönőajándék kérdése. Hiszen az esküvői vendégek tulajdonképpen elkészíthetik saját köszönőajándékaikat. Ráadásul ez nem is bonyolult procedúra, hiszen csupán egy gombot kell megnyomni hozzá a készülék érintőképernyős kijelzőjén.

A szelfi gép esküvőre akkor is remek ötlet, ha a násznép tagjaként hasznos és ötletes nászajándékot keresel az ifjú párnak. Egy szelfiegép bérlésével ugyanis számos terhet vehetsz le az ünnepelt friss házasok válláról.

Én teljesen beleszerettem a szelfigép és a fotósarok ötletébe. Szerintem el is kezdem intézni a bérlést. De előbb muszáj befejeznem a zenelista összeállítását. Mert természetesen a zene is nagyon fontos!

Ha kreatív ötlettel dobnál fel egy rendezvényt, ajánlom a selfiegep.hu-t!