Barcelona iskolatáska a zenész öcsikének

Szinte mindannyian álmodozunk arról, hogy egyszer híres színészek, vagy zenészek leszünk. Aztán ezt vagy megvalósítjuk, vagy elengedjük, és más álmok felé tereljük magunkat. Öcsi mindig is szeretett volna nagy dobossá válni. Járni még nem tudott, de ha leültettük egy kicsi dobszerkóhoz, máris püfölte a bőröket. Kamasz korára már egy nagyon tehetséges dobos vált belőle, emellett az életébe beköszöntött a foci is. Sajnos úgy adódott, hogy hosszú távon a kettő egyszerre nem működik, így Öcsi a dobolást választotta. A foci végül csak hobbi maradt, néha a haverokkal elment rúgni a bőrt, és persze nem maradt ki életéből a konzolos játék sem. Öcsi él-hal a Barcelonálért, így gondoltam, biztosan örülne egy Barcelona iskolatáskának is.

Közeledett a szülinapja, és biztos voltam benne, hogy jó lesz az ajándékválasztásom is. Azt még nem tudtam, hogy honnan szerzem majd be a táskát, de szerencsére egyik barátnőm adott egy jó tippet. „Én múltkor a Játék Webshop oldalán találtam meg azt, amit kerestem. Tegyél egy próbát te is!” – javasolta.

No nekem se kellett több, otthon rákerestem a Játék Webshop oldalára, és az oldalon belül rögtön a Barcelonás ajándéktárgyak felé vettem az irányt. Először egy kicsit bepánikoltam, mert a webshop felhozatalában bőven akadt termék. Annyiban persze leszűkítettem a keresésemet, hogy most kifejezetten Barcelona iskolatáska kellett, így a táskákat néztem meg alaposabban. A kínálatban akadt táska kisebbeknek és nagyobbaknak is, ezért szerencsére nem maradtam hoppon a nagy keresésben. Csak reménykedni tudtam, hogy majd jól választok, kicsit féltem attól, hogy csalódás lesz a történet vége.

Végül csak sikerült választanom, és a megrendeléstől számított pár napon belül meg is érkezett a szóban forgó Barcelona iskolatáska. Én meg voltam elégedve vele, de mivel itt nem én leszek a használója, így okkal féltem attól, Öcsi mit fog hozzá szólni.

Amikor elérkezett a nagy szülinapi összeröffenés, egy kicsit kételkedve adtam át neki az ajándékot. Én hiába örülök neki, ha neki nem tetszik, akkor azzal úgyse lehet már mit kezdeni. Szerencsére feleslegesen aggódtam, ugyanis Öcsinek nagyon tetszett a Barcelona iskolatáska. Sőt, még a haverjai is elkezdtek irigykedni.

Felajánlottam nekik, hogy elárulom az oldal nevét, de csak akkor, ha nem kezdik el egyből azt pedzegetni, hogy mennyibe is került Öcsi ajándéka. A mai napig azt vallom, hogy nagyobb a meglepetés, ha nem tudod, mennyibe került, de szerencsére a fiúk elég komolyak voltam már ahhoz, hogy ne ezen csámcsogjanak napokig. Ráadásul nem kezdte el mindegyikük azonnal nyomkodni a telefonját, hanem csak a buli után kerestek rá a Játék Webshop oldalára. Másnap hallottam is Öcsitől, hogy össze akarnak dobni egy nagyobb rendelésre, mert a Barcelona iskolatáskán kívül még jó pár ereklyét kinéztek maguknak.

Én meg úgy vagyok vele, hogy inkább ilyen dolgokra költsék el a zsebpénzüket, mint mondjuk illegális szerekre. Ezek a rajongói termékek legalább hasznosak, és ha ezeket megrendelik, hasznosan telik az interneten való lógással töltött idejük is.