Pelenkás ajándékokat keresgéltünk az énekesnőnknek

A fél napot a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalon töltöttem… Hogy miért? Egyrészt, mert nagyon nem vagyok képben ezen a területen és borzasztóan lassan találtam fel magamat a mi micsoda kérdésben. Másrészt, mert engem bíztak meg a többiek, hogy nézzek ajándékot az énekesnőnknek, ugyanis kisbabát vár!

Szerencsésen jött ki a lépés, ha úgy vesszük, hiszen most úgysincsenek fellépéseink a vírus miatt. Mikor máskor, ha nem most?! Olyan aranyosak voltak, egy próbán jelentették be, mert hogy a gitáros a férje, és annyira boldogok voltak tőle. Csoda egy pillanat volt, aminek persze a zene is szerves része volt, nem csak mi.

Úgyhogy azt beszéltük a többiekkel, hogy valami aprósággal azért készülünk, hátha meglephetjük őket valamivel. Persze nem valami indokolatlan dologról van szó, sokkal inkább valami egyszerű és hasznos babás termékről. Ezért is kezdtem el a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalon keresgélni. Csak mivel azt sem tudom igazán, hogy mi kellhet egy gyereknek, meg is ragadtam rögtön a pelenkáknál. Ezekre mindig szükség van és úgy tudom, hogy meglehetősen fogyó termékről van szó egy babás háztartásban.

Úgyhogy elkezdtem összeismerkedni a pelenka típusokkal. Szerencsémre a lord.shop.hu-n sokféle opció van, úgyhogy talán nem hagytam ki semmit a palettáról. Kezdjük is a legelején a dolgot.

Szükség lesz egy pelenkázó alátétre, hiszen bárhová nem tudod odatenni a gyereket. Pláne, még az elején el tudom képzelni, amikor egy kicsit ügyetlenebbek a szülők és nem sikerül olyan könnyen elintézni a cserét. Emlékszem egyszer landolt egy kicsi a pelus tartalmából az ágyamon, mikor az unokaöcsém még totyogós volt. Villámsebességgel ment a mosásba az ágytakaró, mert hát, nem minden babaillatú, ami egy babával kapcsolatos…

Szóval ha megvan az alátét, akkor el lehet kezdeni nézelődni a pelenkás placcon. Alapvetően olyan kategóriákat lehet megkülönböztetni, amik nekem önmagában nem sokat mondanak. Éppen ezért megnéztem a képeket is, hogy vajon tényleg arról van-e szó, ami a nevükben is benne van.

Bugyipelenka. Egy pelenka, ami egy bugyi. Vagy egy bugyi, ami pelenka, nézőpont kérdése. Nagyon praktikusnak hangzik, hiszen én is bugyiban vagyok egész nap, hát akkor az miért ne lenne jó a gyereknek is. Semmi diszkomfort, semmi baleset, csak a kényelem és a praktikum. Jónak tűnik, de azért tovább is kattintgattam még.

Nadrágpelenka. Hűha, na ez azért már felvetett kérdéseket, ha az előző analógiát követem. Egy nadrág, ami pelenka. Nálam a nadrág általában a bokámig ér és hát hogy is mondjam, nem biztos, hogy szeretném, hogy a bokámnál landoljon a pelus tartalma. Bár lehet, hogy innen származik a mondás, tokától bokáig… Persze aztán néztem képet erről is, és nem ilyen vészes a helyzet, úgyhogy a nadrágpelenka is simán versenyben van.

Textilpelenka. Na, ez azért tetszett már az elején a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldal opciói között, mert nagyon fenntarthatónak hangzik. Hiszen anyagról van szó, ezért nem eldobjuk, hanem kimossuk és kész. Ezzel pedig rengeteg felesleges szeméttől óvhatjuk meg a bolygót. Azonban ez egy olyan döntés, amit a szülőknek kell meghozni, nem pedig egy zenésztársnak, így ezt élből elvetettem.

A kínálatban még úszópelenka is van, azonban itt aztán még bőven nem tart a projekt. Előbb ki kéne bújnia a gyereknek, aztán tanuljon meg dobolni, aztán mehet a medencébe. De ezt megint csak szülői hatáskörnek érzem, úgyhogy nem ugrottam rá a lehetőségre.

Végül, de nem utolsó sorban pedig méret és kiló alapján is lehet válogatni a pelusok között. Egy újszülöttnek nyilván az újszülötteknek való méret lesz jó, de igazság szerint fogalmam sincs meddig. De ez egyébként elég jó opciónak tűnik, úgyhogy ezen gondolkozok a leginkább.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz kiválasztani a legmegfelelőbb babás ajándékot, de hát ez van. Nagyon örülök az új jövevénynek és remélem, hogy meg tudunk egyezni a srácokkal, hogy melyik pelus legyen a befutó a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldaláról.

lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet