Érdekes helyen, zenei konferencián hallottam a székhely szolgáltatásról

Most, hogy kicsit lazultak a szigorítások a járvány miatt, végre elmehettem egy zenei konferenciára is a közeli nagyvárosban. Nagyon sok érdekes dolgot tanultam, és ezek közül az egyik a székhely szolgáltatással volt kapcsolatos. Először azt se tudtam eszik-e vagy isszák, de az előadó rámutatott, milyen hasznos lehet, ha mondjuk lemezekkel foglalkozó céged van.

Én magam ugyan még nem tervezek se céget alapítani, se hozzá tartozó székhelyet választani, de a tudás soha nem jön rosszul, így utána is néztem a neten a dolognak. A legnagyobb tájékoztatást a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldaláról kaptam, itt mindent alaposan leírnak. Amivel egyből találkozol, azok az árak, ami szerintem nagyon jó ötlet volt, hiszen az ember egyből látja, mi mennyibe fáj neki. Egy 6 + 1 hónapos tervnek a havi részleteit láthatjuk: pesti telephellyel 30 ezer, míg újlengyeli telephellyel 30 ezer forint havonta egy ilyen szolgáltatás. Ebbe bele tartozik a cég alapítás/módosítás, ha kell, akkor ügyvédet is biztosítanak a folyamathoz, ők intézik a levelek átvételét, scannelését, és az új cégtáblát is többek között. Ez mellett pedig Újlengyelben IPA (iparűzési adó) mentes övezetben lenne a cég, szóval arra se lenne gond.

Viszont, ha ez nem felel meg, akkor a másik esetben Pesten tárgyalót kapnál, ami egy kis feltörekvő cégnél ideális, professzionális képet mutat. Ha valaki komoly tárgyalásokat akar folytatni, és szüksége van a pesti elhelyezkedésre (mert szinte minden és mindenki is ott van), és egy ottani tárgyalóra a presztízs miatt, mindenképp jó ebbe is belegondolni.

Számomra nagyon szimpatikusak voltak, és csak ajánlani tudom őket. Aki cégalapításon töri a fejét, megszabadulna az IPÁ-tól, vagy tárgyalót szeretne, ahol professzionális légkörben bűvölheti el az ügyfeleket, az keresse fel a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ weboldalt, szerintem nem fog csalódni.