Jól zenélni egy dolog, de a zenekari fotózáson másban kell tündökölni

Már 20 éves a zenekarunk. Sok idő. Akkor sem voltunk már tinédzserek, amikor kezdtük, de így, két évtized után már mindannyian benne vagyunk a korban.

A zene, mint oly’ sok minden más, egészen összetett terület. Azért kell például részt vennünk fotózásokon, mert meg is kell marketingelni magunkat. Jól kell kinézzünk a posztereken, a weboldalon, a Facebook-oldalunk borítóképén. Mást valahogy közülünk mégsem érint érzékenyen, hogy az ilyen fotózásokon, jó megvilágítás mellett igencsak meglátszanak az évek az arcunkon. Pedig egyszerűen, a közönség felé fiatalságot kell sugározni.

Főleg az én arcomon – legalábbis én így ítélem meg. És a legutóbbi fotózás után úgy döntöttem, ez nem maradhat így. Kell valami, amivel kihúzom a ráncaimat, és eltüntetem ezt a karikásságot, ami gyakran szintén látványos. Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr – végül erre találtam rá, és nem is kellett annyit várnom, mint amit magán a hivatalos oldalon, szerintem túl óvatosan írnak az ajánlásban. Pont erre jó (mit jó… kiváló!), amiket írtam. Szem alatti duzzanatok, ráncok, táskák, öregedő arcbőr, és fel-feltűnő szépséghibák. Na ezeket ez eltünteti. Már egy-két alkalmazás után is, tényleg, méghozzá úgy, mintha visszamentem volna az időben! Nem túlzok. Egy kicsit sem. Hiába írták, hogy tartós használat hozza az igazi fiatalító hatást. Nem tudom, milyen lesz majd az “igazi”, ha pár alkalom után is ilyen simává tette az arcbőrömet a szemem alatt… Néztem a 15 éves körüli, régi fotográfiáinkat is, és azokon festettem úgy, mint mostanság.

Persze, azt is írják az oldalukon: “Percek alatt simább és feszesebb bőr” a Laumar InstanTENSE Plusszal. Ez is igaz, csak itt teljesen másra gondolnak. Itt a használatára utalnak, ami tényleg csak perceket igényel egy alkalommal. Nem kell egy órákra múmiává válnunk, vagy sokat pepecselnünk, mintha valami maszkot tennénk fel. Reggel egy kicsit meg kell vele “dolgozni” a bőrt fürdés után, de sminkelés előtt, és várni 10 percet, úgy nagyjából. Szerintem nem többet, ennyi elég! Ennyit is javasolnak úgy emlékszem. Olajmentes sminkterméket pedig ezután vihetünk fel, mondjuk fontos ebben az esetben, hogy tényleg valami olajmentes legyen!

Arra is figyeljünk, hogy túl sokat ne vigyünk fel, de már egy alkalom után tudni fogjuk, hogy nem is kell, mert a kevés is tökéletes eredményt hoz!

Hidratálókrémet már nem kell használnunk utána, mert tartalmaz ilyen összetevőket a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr csodálatos szérum, tehát szárítani sem szárítja a bőrünket. Mellékhatásokkal sem kell számolnunk, semmi kellemetlenség nem volt jellemző a használatára soha, pedig szerencsére már egyre elterjedtebb ez a szérum. Van visszajelzés bőven. Nem is tudom, én hogy nem futottam még eddig bele, bár tény, hogy sokáig nem kerestem ilyeneket. Viszont a legjobb időben jött a semmiből. Elszállt a gátlásosságom, mert tényleg sokkal jobban nézek ki. Már tényleg úgy fogok festeni minden fotón, mint egy energiával telt rockénekes. Az energiával mondjuk tényleg nincs baj, de már a külsőm is ezt tükrözi. Próbáljátok ki, mert tényleg 10 évet fiatalodtok majd tőle – legalább!