Zene lesz a füleinknek ez a megbízható diákszövetkezet

A zene egy olyan elemi igénye az embernek, amiről mindannyian tudunk és mégsem kérdőjelezzük meg soha. Az, hogy bizonyos hangok harmóniája ilyen élményt vált ki belőlünk, szerintem egy szinten van a varázslattal. Ezzel pedig a korai emberek is egyetértettek, mivel sokszor a zenét főleg rítusokhoz használták. Ma is láthatjuk ennek nyomait, mikor elmegyünk egy koncertre és szinte mindenki transzba esik.

A zenefogyasztásnak a mai világban már rengeteg formája van. A legelterjedtebb persze az, hogy feliratkozunk egy zene streaming oldalra, ahol szinte mindent el lehet érni. Ennek pedig megvannak az előnyei és a hátrányai. Az előny természetesen a kényelmesség, illetve az, hogy rengeteg olyan zenével találkozhatunk, amik másképp kimaradtak volna. A hátrány azonban, hogy sokszor az óriási választékból nem tudunk választani.

Nincs ez másképp a munkalehetőségekkel sem. Szinte minden ember dolgozni akar és rengeteg cég keres új munkaerőt. Valahol azonban elcsúszik ez az egész és van, hogy hónapokig nem találunk munkát. Én is hasonló hajóban eveztem, amíg nem találtam rá a Topiwork iskolaszövetkezet oldalára. Most már hosszú ideje munkába akartam állni az iskola mellett, mivel nem akartam hónap végén azt számolgatni, hogy mennyi pénzem maradt. A Topiwork iskolaszövetkezet pedig kiváló lehetőség volt arra, hogy egy kicsit önállóbb legyen az életem.

A Topiwork iskolaszövetkezet már azzal nagyon elnyerte a tetszésemet, hogy az oldalukon nem húzták az időmet. Tehát, minden letisztult volt és a legfontosabb funkciókat azonnal el tudjuk érni. Ehhez pedig nem kell reklámokat kerülgetnünk, hanem amint belépünk, a diákmunka kereső fog elsőként szembe jönni velünk.

Sokat gondolkoztam már azon, hogy mi lenne számomra az ideális munka. Sajnos azonban még nem tudtam megválaszolni ezt a kérdést. Pedig ha sikerült volna, akkor elég lett volna csak beírnom a megnevezését a diákmunka kereső első sorába. Ha azonban te már egy kicsit előrébb vagy az életben, akkor tényleg ilyen egyszerű lesz a dolgod és azonnal megtudhatod, hogy az adott pozícióban hirdetnek-e valamit az oldalon. Mindenképpen érdemes azt is megadni, hogy milyen helyen szeretnénk végezni a munkát, hiszen így egy csomó felesleges találatot rögtön ki tudunk szűrni.

Ha még csak most vagyunk az önkeresés folyamatában, akkor sem hagy majd cserben a Topiwork oldala. Elég csak a kategóriák rendszerét használnunk, ahol nagyobb címszavak alá gyűjtötték a különböző munkalehetőségek. Ha például gazdasági tanulmányokat folytatunk, akkor érdemes valami ilyet kiválasztanunk az iskola mellé. Hiszen ezen keresztül nem csak pénzt, hanem tapasztalatot is tudunk szerezni, ami elengedhetetlen ahhoz, ha később el akarunk helyezkedni majd a munkaerő piacon.

Én azonban most csak egy olyan munkát szerettem volna az iskola mellett, ami egy kicsit megmozgat, úgyhogy a fizikai munka feliratra kattintottam. Le voltam döbbenve, hogy itt is mennyi lehetőségem van és örömmel böngésztem a listát. Minden főbb adat fel van tüntetve, úgyhogy nem kell attól tartani, hogy majd vakon fogunk jelentkezni.

Miután találtam pár munkát, amik megtetszettek, rákattintottam a „jelentkezés” gombra. Ezt követően pedig nem kellett mást tennem, mint várnom pár napot és a Topiwork rögtön fel is keresett engem. Régen nem volt már ennyire pozitív tapasztalatom egy iskolaszövetkezet kapcsán, mivel pontosan és gyorsan végezték a munkájukat. A diákmunkámmal azóta is meg vagyok elégedve, úgyhogy mindenkinek ajánlom őket.