És Te hogyan teszed izgalmasabbá a mindennapi teendőket?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádok zenét hallgatni. Sajnos utazás közben nem sok időm jut rá, mert a munkahelyem nagyjából három buszmegállóra van tőlem, de persze azt a kevés kis időt is igyekszem mindig kihasználni. A probléma ilyenkor az szokott lenni, hogy mire eldöntöm, hogy mit is hallgatnék szívesen, addigra célba érek. Ez elég bosszantó tud lenni, de ez legyen a legnagyobb bajom az életben. Mivel ilyen kevés időmet töltöm utazással, az itthoni minden napi teendőimet is szeretem feldobni egy kis zenével, hiszen sokkal izgalmasabb a főzés, takarítás vagy a kerti munka, ha közben szól valami jó dal. Szeretem azt hinni, hogy egy rock sztár vagyok és a fakanál vagy a fésű a mikrofonom, aminek a szomszédok nem biztos, hogy annyira örülnek, mint én.

Általában főzés közben vagy zenét hallgatok, vagy megnézek egy-két részt a kedvenc sorozatomból. Így máris sokkal izgalmasabb a dolog. Tegnap is éppen vacsorát készítettem, amikor észre vettem, hogy maradt még a hűtőben egy kevés maradék az elviteles dobozokban, aminek nagyon megörültem. A Hunnia Kristály Kft weboldalán bukkantam rá olyan elviteles dobozokra, amelyek polipropilénből készültek, így nem befolyásolják az ételeknek sem az ízét, sem a színét, de még az illatát sem. Nem szeretem, amikor az ételeknek fura doboz illata lesz, de gondolom ezzel mindenki így van. Az elviteles dobozok többféle méretben elérhetőek, illetve lehet hozzájuk rendelni fedőt is, de ez persze csak tőletek függ. Én szeretem, ha a dobozoknak vannak fedői is. Igyekszem mindig rendben tartani a konyhám, amiben egyébként szintén hasznosak tudnak lenni az ilyen dobozok, mert bevallom nem csak ételeket szoktam benne tartani. Így rend van a konyhában és a hűtőben is. Vannak környezetbarát dobozok is, amik lebomló anyagokból készültek. Én fontosnak tartom, hogy minél környezetbarátabb legyen valami, próbálok vigyázni a természetre és a benne élő élőlényekre, bár a pókok azért kereshetnének máshol menedéket a hideg ellen a lakásom helyett, de valahogy mindig bejutnak ide is.

Érdemes egyébként is szétnézni a weboldalon, mert rengeteg más dolgot is találni lehet rajta, amire szükségünk lehet. A Hunnia Kristály kft egy olyan webáruház, ami elsősorban konyhai eszközöket és kiegészítőket forgalmaz. A választékuk rendkívül széles, ezért el lehet időzni az oldalon.

Amin nekem még rögtön megakadt a szemem azok a koktélos készleteik. Imádom a koktélokat, gyakran kísérletezem itthon a különböző receptekkel. De nyugalom, az alkoholmentes koktélokat is szeretem, nehogy valami rosszat gondoljatok a végén rólam. Őszintén szólva, sajnos manapság már minden olyan nagyon drága, hogy szívesebben készítem el itthon a dolgokat, legyen szó ételekről vagy italokról. Ezeken kívül persze még el lehet tölteni az időt böngészéssel a weboldalon, mert a választék rendkívül széles. Minden szuper jól kategorizálva van, így könnyen meg lehet találni a keresett terméket. Sőt, ha valaki olyan spórolós, mint én, és szereti az akciókat, külön kategóriában megtalálhatóak az aktuális olcsóbb termékek. Ezek viszont, csak a készlet erejéig kaphatóak, így célszerű gyakran meglesni, mik a pillanatnyi kedvezmények.

Mindenesetre, a szomszédok örülhetnek, mert továbbra is hallgathatják majd a koncertjeimet és még fizetniük sem kell érte..bár ha jobban belegondolok, a számlát majd becsúsztatom az ajtó alatt!