Egy zenei üzletben is szükség lehet új bútorokra

Az életem szerves része a zene. Zenészként is tevékenykedem a hétköznapokban, egy zenekar basszerosa vagyok, azonban főállásban egy zenei üzletben dolgozom beszerzési referensként. A feladatom a boltban árult termékek folyamatos utánpótlásának biztosítása és a beszállítókkal való kapcsolattartás. Szerencsére változatosnak találom a munkámat, szóval nem sokat unatkozom bent. Múltkor épp a polcokat kellett lecserélnem a boltban, mivel a régiek már elavultak és nem voltak biztonságosak. A raktárban és az üzletben is szükség volt a cserére, így elég nagy melóról volt szó. Megpróbáltam a legjobb formámat hozni és olyan céget találni, akik minőségi, megbízható munkát végeznek. Ezt találtam a nehéznek a feladatomban, nem is az utána szükséges intézkedéseket. Nem könnyű manapság olyan céget találni, akik korrektek és szavahihetőek, így elidőztem az interneten a tökéletes partner után kutatva.

Jakab, a munkatársam adta a fülest a RackingLog-ról. Azt mondta, a nővérének van egy bioüzlete és ő már rendelt tőlük salgó polcokat, meg volt elégedve a munkájukkal. Gondoltam egy próbát megér, ezért megkerestem őket a neten. A honlapjuk nagyon átlátható és rögtön megtaláltam az üzletbe szükséges salgó polcokat. Részletesen ismertették, hogy működik náluk a rendelés, szerelés, és a többi. Nagyon hiteles cégnek tűntek, ezért nem tétováztam sokat, felhívtam az oldalon feltüntetett telefonszámot és megbeszéltem velük egy időpontot, amikor én is bent leszek az üzletben, hogy megmutassam nekik az elképzeléseinket.

Mikor kijöttek megnézni a terepet, én már ott vártam a RackingLog munkatársait. Megmutattam nekik, milyen polcokat szeretnénk lecserélni és hogy ugyanilyen kivitelezésre lenne szükségünk. Szerencsére az ő polcaik csavarmentesek, így könnyű az össze- és szétszerelés, bár előbbit úgyis csinálják meg, ha arra van igény. Miután végeztek a felméréssel, ígéretet kaptam, hogy amint lehet, megküldik az ajánlatukat. Volt egy megérzésem, hogy nem kell majd sokat várni rá. Igazam is lett.

Nem telt bele sok idő és már ott csücsült az ajánlat az e-mail fiókomban. A salgó polc ár igazán vonzó a RackingLog-nál, a főnökömnek is tetszett az ajánlat, így hát az elfogadásra került. Szóltunk is nekik, hogy nekünk megfelel az összeg és szeretnénk, ha elkészítenék a benne szereplő elemeket. Ismételten le lett beszélve egy időpont, amikor kijönnek és összeszerelik nekünk a polcot. Addig nekünk mindent el kellett pakolni az üzletből és a raktárból, meg kellett oldanunk addig a termékek tárolását. Szerencsére ezzel nem volt probléma, viszont az üzletet be kellett zárnunk pár napra az átalakítás miatt.

Aznap, mikor jöttek a RackingLog-tól, már minden készen állt az új polcok befogadására. A szerelés gyorsan megtörtént, a minőségi acél elemek tökéletesen álltak és úgy néztek ki, mintha oda teremtették volna őket hozzánk. Megkaptunk minden szükséges dokumentumot hozzájuk és már nem is volt már dolgunk, miután elmentek a munkások, mint hogy felpakoljunk mindent a vadonatúj helyükre. Miután végeztük a pakolással, az üzlet mintha felfrissült volna. A régi, megkopott polcok helyére újak kerültek, szinte teljesen megváltoztatva ezzel a bolt addigi légkörét. Nagyon örülök, hogy a RackingLog-gal dolgozhattam együtt, másoknak is bátran ajánlom őket, ha megbízható partnert szeretnének maguknak.