Rádió hallgatás, szobalány állás

Szeretek zenét hallgatni. Azt hiszem, sokan vannak ezzel ugyan így. Reggel, ha felkelek, a kávé mellé már automatikusan bekapcsolom a rádiót. Több okból is hasznos lehet.

A rádiók

Megszokott rádió csatornáim vannak, ritkán váltogatom ezeket. Minden időszaknak megvan a maga csatornája. Reggel a kávé mellé szeretem, ha közben belefér egy hírek is, mert akkor tudom, hogy esetlegesen melyik utat ne válasszam magamnak. De megtudhatok egyéb fontos információkat is.dance-108915_640

Szeretem a beszélgetős műsorokat, sőt várom őket. Azt is jónak találom, amikor betelefonálnak, és véleményt nyilvánítanak. Persze ez is nagyon mókás tud lenni, főleg ha valami szórakoztatót találnak ki.

Zene nélkül

Azt gondolom ritkán van olyan, amikor nem szeretem, ha szól a rádió mellettem. Reggel, ha felkelek, az autóba, ha beülök, az első mozzanatok között van hogy rádiót kapcsolok, bár az esetek nagy többségében ez automatikusan megszólal, hiszen ki sem kapcsolom. A munkahelyemen is van lehetőségem arra, hogy szóljon valami zene, így mégsem ülök ott csendben magamban.

Nem kell ordítania a zenének, de olyan szép csendesen szól, ami még nem zavaró sem gépelés, sem telefonálás mellett.

Az információk

Számos hasznos dolgot megtudhatunk ha rádiót hallgatunk. Hiszen nem egy olyan reklám van, ami azért igen csak praktikus. A dél előtti műsorban mindig felsorolják a reklámozandó éttermek napi aktuális menüit. Ezt kimondottan szeretem, hiszen ilyenkor onnan rendelek ebédet, amelyik éppen megtetszik Ha éppen levest kívánok meg, vagy főzeléket, amit amúgy otthon ritkán csinálok, mert a párom nem igazán szereti őket, ilyenkor azt eszem, amit szeretnék, és persze amit kevésbé készítenék el otthon, vagy egymagamnak.

A minap is egy elég hasznos információ hangzott el, ami miatt fel is hívtam gyorsan a barátnőmet. Pont egy külföldi munkaközvetítő céget hirdetettek, aki szobalány állásokat ajánlott, még sok egyéb munkalehetőséggel együtt. Fel is írtam az elérhetőségüket, hiszen Anna ilyesmit keres magának Ausztriában.

Persze összességében a zene az, amiért hallgatom a rádiókat. Minden féle van vegyesen, a tombolóstól a szerelmesig, mikor milyen hangulatom van, biztosan van egy kettő, ami közelebb áll a szívemhez.