Zenekari születésnap

Már 3 éve énekelek egy zenekarban, nagyon jó kis összeszokott csapat vagyunk. Saját számok mellett játszunk feldolgozásokat, melyekre kis clubokban a vendégek ritmusra szoktak billegni, miközben elfogyasztanak egy -egy pohárkával. Mivel a zenélés, a zeneszerzés, szövegírás a mindenünk, és ez teszi ki a mindennapjainkat, a zenésztársakkal már szinte családtagokká váltunk. Minden születésnapot megünneplünk, akár szűk körben, vagy egy koncert után a baráti társasággal, és a rajongóinkkal. Mindig közösen készülünk az éppen aktuális ünnepeltnek ajándék vásárlásra. Most azt találtuk ki, hogy a dobosunknak, mivel imádja a kávét, minden -féle fajta formában, hogy egy nagyon jó minőségű kávégéppel lepjük meg, amit sokáig tud használni, és amikor kávét főz, mindig ránk fog gondolni.

A kávégép, véleményünk szerint nagyon jó választás egy olyan ember számára, aki tényleg rajong a kávé ízéért és illatáért. Már csak az volt a kérdés, hogy milyet gépet és honnan fogjuk megvenni. Természetesen mindenkinek voltak ötletei, voltak akik mát mint szakértőként szerettek volna hozzájárulni tanácsaikkal, hogy honnan is szerezzük be a kávégépet.

Meghallgattuk őket is, de ahogy kigondoltuk az alapján kezdtünk tájékozódni az interneten keresztül. Nem is gondoltuk volna, az első keresgélések alkalmával, hogy milyen szuper oldalra bukkanunk, hogy nekünk azon az oldalon minden kéznél lesz. Milyen remek ötlettel állnak elő egyes emberek, hogy arra hoznak létre egy webshopot, hogy megkönnyítsék mások élethelyzetét, amikor éppen szeretteiknek, barátaiknak szeretnének vásárolni, akár legyen születésnapról, névnapról, akármilyen évfordulóról. Ezen a weboldalon minden alkalomra lehet találni ajándékot. Varázslatos munkát végeznek, és vásárlóik számára tényleg hatalmas könnyebbség, ezáltal nekünk is az volt, hogy minden ajándék, amire mi is gondoltuk a zenésztársunknak, egy helyen megtalálható. Csoda dolgot hoztak össze az oldalt működtetők, aminek mi felettébb örültünk, mivel pár kattintás múltán ki is tudtuk választani a számunkra megfelelő kávégépet.

kávégép

Az oldal működésére pedig mindig rácsodálkoztunk, hogy milyen részletességgel, specifikusan tud ajánlani ajándékot, hogy ha az ember feltünteti, annak a személynek a paramétereit és az ünneplés tárgyát. Nagyon éles látásra vall, hogy egy nem, egy kor és érdeklődési kör megadásával, mintegy szűrőként tudtunk válogatni az ajándékfajták közül, még akkor is, hogy ha nekünk konkrét elképzelésünk volt, hogy mit szeretnénk vásárolni. Amikor cég széles termékpalettáját, eme szűrő, kereső leszűkítette, szerencsénkre az általunk keresett kávégép is benne volt, és nem csak egy fajta. A háztartásban használható kávégépektől kezdve megtalálható a cég honlapján az ipari kávégépnek mondható nagyságú és teljesítésű gép.

Talán itt jött a legnagyobb problémánk, hogy a széles termékkínálatból, mit is válasszunk, voltak akik, azt mondták, hogy vegyünk egy nagyobb gépet, hogy ha esetleg mi is átmennénk hozzá, legyen akkora kapacitása a gépnek, hogy mindenkinek tudjon jutni a finom kávéból. De ez nem tűnt ó megoldásnak, mivel a hétköznapokban viszont kihasználatlan maradna a gép jelentős sokoldalúsága.

Ezért a választásunk egy kisebb kávégépre esett, ami a reggeli kávéfőzéseken túl, az éppen vendégségbe érkező barátok kávéfogyasztását is ki tudja szolgálni.
Ezután a könnyed választásunk fel is gyorsult. Köszönhetően annak is, hogy a cég a vásárlást és a döntést remek módon könnyíti meg, hogy minden egyes termékéhez fényképet mellékelt, amit áttanulmányozva, és a részletes termék leírást elolvasva, mert hogy a cég még ezzel is foglalkozik, hogy írásos formában is megkapják az érdeklődők a termékekről a lehető legtöbb információt,- mindezek után megrendeltük a kávégépet. Amint kiválasztottuk a gépet, és rányomtunk, hogy irány a bolthoz, már is ott találtuk magunkat a bolt honlapján, ahol meg tudtuk rendelni a kávégépünket.

Onnantól kezdve minden gördülékenyen ment, időben megkaptuk a terméket, és a zenészbarátunk nagyon örült neki, nem számított ekkora ajándékra, főleg olyanra, aminek ennyire a hasznát fogja venni és egy örök érvényű darab lesz a háztartásában. Mi pedig nagyon örültünk annak, hogy megtaláltuk azt a remek oldalt, mely összegyűjti az ajándékfajtákat és nekünk csak ott kell keresgélnünk, majd átirányítanak minket egy termék lelőhelyére. Mindenképpen időt és energiát takarítottak meg számunkra, ezzel a szuper szolgáltatással.