Egyedi póló nyomtatás segítségével már a koncertjeinken is lehet a pólóinkból vásárolni

Mindig bajban vagyok, amikor egy zenész társamnak kell ajándékot vennem. Természetesen nagyon jól ismerjük azokat, akikkel együtt zenélünk, de már nagyon rég ismerjük is egymást, így nehéz minden évben a születésnapokkor új ajándékötleteket kitalálni.

Mostanában a zenekarral azon gondolkoztunk, hogy készíttetünk pólókat a zenekar logójával és ezeket meg lehet majd vásárolni a koncertjeinken. Ennek kapcsán jobban utánanéztem, hogy a póló nyomtatás területén milyen lehetőségeink vannak. Először az volt a tervünk, hogy veszünk egy póló nyomtatáshoz használatos gépet és majd mi megcsináljuk a pólókat, de hamar rá kellett jönnünk, hogy ez nem ilyen egyszerű.

Egy pólónyomtató gépe nagyon drága és az sem mindegy, hogy milyen technológiát használunk. Ezért végül úgy döntöttünk, hogy keresünk egy olyan céget, akiknek a fő profilja a póló nyomtatás, és majd ők elvégzik a munkát helyettünk.

Meglepően sok póló nyomtatással foglalkozó cég van, ezek közül kellett megtalálnunk a legjobbat, ami elég nehéz feladatnak ígérkezett.

Mikor éppen ajándékot keresgéltem az egyik zenésztársamnak, akkor ugrott be, hogy láttam egy ilyen pólónyomtatással foglalkozó üzletet Soroksáron.

El is mentem oda és találtam egy vicces pólót, amit tudom, hogy imádni fog, így meg is vettem neki. Az eladóval beszélgettem is egy kicsit, tőle sikeresen megtudtam, hogy nagy tételben is elérhető náluk a póló nyomtatás, ráadásul teljesen egyedi igényeknek megfelelően is dolgoznak. Így jutottunk el a lolmarkthoz.

A honlapjukat alaposan áttanulmányoztuk, valóban nagyon jó áron dolgoznak, így telefonon egyeztettük is, hogy mit szeretnénk készíteni, így a rendelést hamarosan le is fixáltuk. Most már a koncertjeink után kapni lehet majd az egyedi pólóinkat is! Ez egy elég nagy lépés a zenekar életében, így mind nagyon örültünk, hogy megtaláltuk ezt a céget, akik igazi póló nyomtatás királyok.

Az ajándék is nagyon tetszett a zenésztársamnak, mondhatjuk, hogy ez a póló volt a teszt a nagytételes vásárlás előtt. De nagyon jól bírja a mosást, a minta is szép és élénk, és a póló anyaga is nagyon jó. Ha legközelebb ajándékot kell vennem, akkor is a lolmarkthoz fogok fordulni szerintem.