Rémisztő lehet, ha beakad egy hosszú lejátszási lista

több millió zeneszámhoz hozzájutni, de olyan releváns előadókkal találkozhat, amikről nem szerezne tudomást. Hiszen a jobb oldalak, rádiói a műfaj legjavát dobja fel, ha elindulunk egy adott számból. Szeretett xperia telefonomon is előszeretettel használom ezeket a stream alkalmazásokat, hiszen sokkal, de sokkal kényelmesebbek, mint hogy állandóan frissítsük zenéinket a telefonunkon, ráadásul többnyire illegálisan jutunk a zenék nagy részéhez.

A múltkor épp a kedvenc lejátszási listámat hallgattam, amikor arra lettem figyelmes, hogy valamiért megállt az egész. Nem szolt semmi, azt hittem az internetem fogyott el, de nem. Néztem, hogy véletlen a zene állt-e le, de az sem, mert mutatta az alkalmazás, hogy pörög a dal. A hangerővel kezdtem el játszani, felvettem a telefonomon maximumra, még mindig semmi. Amint gondolkodtam mi lehet a probléma, a hangerőt elfelejtettem levenni és éppen valami nagyon durva metál zene robban be a fülembe, amitől úgy megijedtem, hogy kiesett a készülék a kezemből és úgy berepedt a képernyője, hogy olvashatatlanná vált. A zene továbbra is ment, de nem tudtam navigálni a telefont. Nagyon elkeseredtem, mert nagyon szeretem ezt a készüléket, mert még a nemrég elhunyt nagymamám segített a megvásárlásában egy kis anyagi segítséggel. Nem szívesen cserélném le, de szerencsére nem is kellett. Egyik barátom, aki nagyon otthonosan mozog a telefonok világába ajánlott egy komfortos szervizt, ahol Sony xperia kjelző csere  igen jutányos áron történik meg. Nem kell egyebet tennem, csak SIM kártyátlanítanom a telefonom, a fontosabb adatokat lementeni róla és várni. Egy futár elviszi a szervizbe és ott a kár mértékének függvényében adnak egy árat, amit ha elfogadunk, 8-10 napon belül már újra használhatjuk a telefonunkat. A legjobb ebben a szolgáltatásban, hogy az egész ország területére érvényes a futárszolgálat, ezért bárki bárhol bajban van, igényelheti ezt a kiváló lehetőséget!

sony xperia kijelző csere

Nem bántam meg egyáltalán, hogy igénybe vettem segítségüket, mert végre volt egy tisztességes szolgáltatással dolgom, ráadásul hibátlanul javították meg a mobiltelefonom. Így elkerülhettem, hogy jó drágán vásároljak egy újat, amihez semmi emlékem nem fűz. Szeretek ragaszkodni valami kedves emlék által a dolgaimhoz, mert csak akkor érzem igazán, hogy az enyém. A telefonra ez sokszorosan igaz, hogy már annyira a részünké vált, hogy megmerem kockáztatni, valaki már képtelen lenne élni nélküle. Meg nem is jó, hogy egy hibátlan készüléket esztétikai sérülése miatt lecserélni, inkább meg kell menteni és tovább használni! Szerencsére nekem sikerült ezt véghez vinnem és máig tudom hallgatni kedvenc számaimat, a kedvenc előadóimtól, a legkedvesebb telefonomról!