Vizszerelő hallgatta a gyakorlásomat a koncertre

Néha elég viccesen jön ki a lépés, ami azt illeti. Egy ekkora társasházban senki előtt nem marad titok, ha egy zenész lakik az egyik lakásban, főleg ha valóban reggeltől estig muzsikál. Márpedig ez rám pontosan így igaz: reggel felébredek és onnantól kezdve gyakorlatilag mindig van valamiféle zene, ha éppen otthon vagyok. Nem tudok másképp létezni, ez az, ami mindig boldoggá tesz és örömmel tölt el és tölt fel. És olykor másokat is, akik a környezetemben vannak. Például a vizszerelő sem ússza meg, ha épp a szomszédban dolgozik egész délelőtt, míg én próbálom átrágni magam egy jazz standarden.

A szomszédban pont egy ütemezett csapcsere volt lebeszélve a vizszereles.net embereivel. Mikor kimentem cigizni a gangra, akkor tudtam meg, mert hogy ők is épp egy szusszanást tartottak. Ekkor kaptam a kedves bókokat is a zenét illetően, szóval innen tudom, hogy mindent hallottak.

Én meg azt tudtam meg róluk, hogy egy olyan vizszerelő csapatról van szó, akik egyrészt vállalnak ehhez hasonló, előre megbeszélt munkákat, de alapvetően a specialitásuk az SOS meló. Vagyis, ha csőtörés, vagy beázás, esetleg dugulás miatt azonnali segítségre van szükség, akkor őket érdemes keresni a honlapjukon található telefonszámon.

Ott egy gyors egyeztetést és szóbeli terepszemlét követően kialakul a szükséges kép ahhoz, hogy mindent magukhoz vegyenek a szerelők és meginduljanak a tett helyszínére. Ennek az alapos átbeszélésnek köszönhetően mindent képesek egy kalap alatt megcsinálni, hiszen mindenre felkészülve érkeznek ki a helyszínre.

Amit még külön ki is emeltek az az, hogy ők olyan modern vizszerelő technológiákkal dolgoznak, mint például a csőkamerázás – amiről egyébként a vizszereles.net oldalukon is lehet bővebben olvasni. Itt meg lehet tudni azt is, hogy ezzel a módszerrel ha van is csőtörés, vagy repedés, nem kell feleslegesen feltörni olyan szakaszokat, amik épek, hiszen a kamera képén nézve meg lehet állapítani, hogy pontosan hol a hiba és elég csak ott megbontani a burkolatot.

Ezen kívül sok más hasznos tippet lehet olvasni arról is, hogy mondjuk miket ne használjunk, ha nem akarunk rontani a duguláson, vagy hogy mondjuk mikor hívhatjuk őket ha fűtésszerelésre volna szükség. Nézzetek körül a vizszerelő honlapon és magatok is tájékozódhattok róla bőségesen.

vizszerelő