Amikor nem zenével töltődök, masszázsra megyek

Egy zene fan elsősorban zenével töltődik fel, de amikor már ez nem elégséges, akkor én masszázsra szoktam járni, méghozzá Pesten van egy nagyon szuper szalon, illetve ha jól tudom, akkor két helyen is van nekik szalonjuk. Én a Király utcai szalonba szoktam járni, az itteni tapasztalataim azt sugallják, hogy a másik is egy igazán minőségi szalon lehet.

Arra gondoltam, hogy ez a feltöltődés nem csak nekem jönne jól, hanem a páromnak is nagyon jól esne, így megnéztem kedvenc szalonom oldalát, hogy milyen lehetőségek vannak náluk. Nagy örömömre van náluk páros masszázs is, amit ti is megnézhettek a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalon. Mivel most mindkettőnknek megnövekedett a munka, úgy gondolom, hogy ez egy nagyon szuper közös program lehetne számunka, amikor egy varázslatosan pihentető délutánnal nagyon jól feltöltődve vághatnánk bele a következő hétnek, hiszen egy remek frissítő masszázst kaphatunk együtt.

Azon kívül, hogy tökéletes feltöltő program ez mindkettőnknek, anyagilag is nagyon megéri páros masszázst választani a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalon, hiszen ilyenkor kedvezményt biztosítanak a masszázsokra, így néhány ezer forintot megspórolhatunk, hogyha egy ilyen páros csomagot választunk ki. Különböző csomagok közül lehet választani az oldalon, tehát nem csak egy szimpla páros masszázsról van szó, hanem extra dolgokat is beletesznek a csomagokba. Például van olyan, ahol gyümölcskosárral és pezsgővel várják a párokat, de olyan is, ahol csoki szökőkút és eper is szerepel a meglepetések között.

Én a luxus csomag mellett tettem le a voksomat, hiszen most aztán nagyon megérdemeljük, na és most egy akciós bevezető áron érhető el, ami nagyon kedvező áron érhető el, és így 90 perc szabadon választható thai masszázs és egy 30 perces relaxáció, luxus masszázs vár ránk a VIP szobában. Ezen kívül pezsgőt, rózsaszirmot, csokiszökőkutat és epret is fogunk kapni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon le fogom nyűgözni ezzel a páromat, nem számít rá, hogy ilyen romantikus lépést fogok tenni, még számomra is igen meglepő, haha.