A zenés fitness órán jól jön a sportóra

A zene mindig is az életem része volt, fiatalon a bulik miatt, és ahogy idősödtem a tanulás, utazás, és a munka kísérőjévé vált. Szerintem jó zene nélkül nem is érdemes élni, egy egy eseményt is fel tud dobni egy jól kiválasztott zeneszám, megkönnyíti a napot, kikapcsol. De nem csak kikapcsolódásként lehet használni, hanem edzéshez is nagyon jó tud lenni. A futáshoz mindenképpen ajánlatos, de amikor fitness órán vagyok és valamilyen nagyon tempós, jó számot választ ki az edző az még arra is képes, hogy tovább bírjam azt edzést. Sok mindent tud adni az edzés, nem csak a testet tudja edzeni a fizikai mozgás, de a stressz szintet is tudja csökkenteni.

Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra

Mindehhez most azt találtam ki, hogy egy bizonyos pulzus szint fölé nem fogok menni, ehhez viszont szükségem volt egy olyan órára, ami a pulzusomat is tudja mérni edzés közben. Ahogy ezt kitalálta meg is jelent a lelki szemeim előtt, egy műanyag szíjas, fehér óra. Tehát nincs mit tenni ilyen órát kell keresnem. Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra tekintetében első körben ennyi elvárással sikerült nekiindulnom a keresésnek. Tudtam, hogy annál az oldalnál, ahonnan műszaki cikkeket szoktam rendelni, biztos akad majd egy két nekem megfelelő óra is, így a keresést náluk kezdtem, és milyen jól is tettem ezt. Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra kategóriára rákeresve számos találatot hozott ki a kedvenc műszaki cikkeket forgalmazó webshopom, így itt kezdtem el jobban rászűrni, az én kritériumaimra. Szerencsére már jól ismerem az oldal működését, hogy itt olyan lehetőségekre is lesz alkalmam, hogy például a színt megadni az óra szíjának. Ez a legfontosabb dolog, jó természetesen nem, az is fontos, hogy hány féle mérési funkcióval rendelkezik. Ezek összehasonlításával kezdtem tehát. A fehér szín meglett, majd az órák teljesítményeit vettem górcső alá, hiszen azért az sem teljese mértékben elhanyagolható, hogy mi mindent tud mérni, esetleg elraktározni, hogy láthassam az adatokat.

Annyi sok szép óra között tudtam keresgélni, csoda, hogy sikerült választásra jutnom, szinte számomra is hihetetlen, hogy hány féle és fajta órát tud ez a remek cég a termékeik között feltüntetni. Tehát én kezdtem azzal, hogy mérjem pulzust, elégetett kalóriát, a megtett kilométereket, és még talán a bevitt kalóriát is fel lehessen benne tüntetni. És természetesen az sem árt, hogy ha a pontos időt tudja mutatni, valamint jól áll a csuklómon. Mindenre van megoldás a kedvenc webshopomban, hiszen meg is találtam azt az órát, amelybe az első látásra szerelem lett, megláttam a fényképét és tudtam, hogy ő lesz az, és amint a termékleírást is elolvastam ott is minden stimmelt, amit kerestem egy aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra kapcsán. Több sem kellett számomra, megrendeltem a terméket, és a jól bevált módon futár hozta ki, két napot várnom kellett rá, de ez a kis várakozás mindent megért. Amikor izgatottan csomagoltam ki a dobozból, és megláttam, ugyan olyan kis szép volt, mint a képeken. Gyorsan be is üzemeltem, mert este már edzésem volt és mindenképpen ki szerettem volna próbálni, hogy mit is tud a kis fehér szépséges órám. Az edzésen mindvégig jól működött azokat az adatokat, melyeket tudni szerettem volna az edzések során, azokat nagyon jól raktározza és elemzi mindvégig. Tehát ismételten szuper terméket rendeltem.