Koncert utáni bringatúra

Vidéki meghívásunk van koncertezni a zenekarommal, és azt tervezzük a feleségemmel, hogy koncert után maradunk még néhány napot, és biciklivel felfedezzük a környék látnivalóit kettesben. A koncert péntek este lesz, és jót fog tenni másnap egy teljesen más típusú kikapcsolódás. Mindketten nagy rajongói vagyunk a kerékpározásnak és a zenének is, így ezen a hétvégén mindkét hobbink maximálisan ki lenne elégítve.

kerékpártartók

Már régóta tervben van egy gépkocsira szerelhető kerékpártartó vásárlása, és ezt az alkalmat meg is ragadom a beruházásra. A feleségem mutatta az oldalt, ahol különböző kerékpártartók kaphatók nagyon jó minőségben, és nem is szeretnék tovább keresgélni, mert úgy látom, hogy itt megtaláltam a számunkra megfelelőt. Az autófelszerelések.hu weboldalon többféle kerékpártartó közül lehet választani: olyan típus is van a raktárkészletükön, amelyet hátsó ajtóra lehet felszerelni, és olyan is megtalálható, amelyet pótkerékre esetleg vonóhorogra lehet rögzíteni. De az autó tetejére feltehető kerékpártartó is szerepelt a kínálatban. Van olyan típus is amelyt kifejezetten lakókocsira terveztek.

Mivel rendelkezünk a gépkocsin vonóhoroggal, számunkra ez a leginkább kézenfekvő megoldás, hogy vonóhorogra szerelhető kerékpártartók közül választunk. Ezzel hosszútávra megoldanánk a kerékpárjaink szállítását. Kinéztem egy olyan háromdarabos kerékpártartót, amellyel maximum három bringát tudunk szállítani, de ez számunkra bőven elegendő. A költségkeretet százezer forintig határoztam meg, és szerencsére pont ebben az árfekvésben találtam egy terméket.

A srácok a zenekarból még nem tudják, hogy koncert után lelépünk a feleségemmel kettesben egy bringatúrára, de nagyon bízom abban, hogy megértőek lesznek, és nem fognak ránk haragudni.