A zene meggyógyít, a Hester’s Life granola boldoggá tesz

A zene mindenre gyógyír, lelki és testi problémákra egyaránt. Mindent rendbe tud hozni, csak hagyni kell magunkat vinni a dallal. Persze ehhez az is kell, hogy a megfelelő dallamra találjunk rá. Egy metál hörgés nem biztos, hogy a legjobb gyógyír a lélek megnyugtatására, ahogyan egy lassú jazz standard sem a legjobb választás egy őrületes tomboláshoz. De ha megvan a jó párosítás, akkor a végeredmény sem marad el. Ugyanez lehet igaz akkor is, ha mondjuk jó ételekről van szó. Megfelelő helyen, a megfelelő időben – Hester’s Life termékek a mindennapi vidámságért.

Ha esetleg még egyáltalán nem hallottatok volna a Hester’s Life márkáról, akkor elöljáróban csak annyit mondanék, hogy ez egy magyar vállalkozás, egy kedves, fiatal hölgy vitte a szívét-lelkét a termékekbe. Így a következők közül lehet válogatni a biocity.hu oldalon.

A csupa egészséges és természetes alapanyagokból készült termékek között megtalálható granola, zabkása és ropogós mogyorós-magvas snack is. Mindegyik esetében többféle ízből és vagy méretből lehet válogatni. Nézzük csak először ezeket az ínycsiklandó, ropogós snackeket. Ezek a magvas-mogyorós finomságok kétféle méretben kaphatók, egyrészt van 60 grammos kiszerelés, másrészt pedig ha nagyon megtetszik ez a finomság, akkor ott van a jóval nagyobb 300 grammos Crunchy Nuts.

Egy másik szuper Hester’s Life termék a zabkása. Nagyon sokan választják ezt a remek étket reggeliként, hiszen minden benne van, ami a nap elindításához szükséges. Viszont azt sokat szeretik, ha már eleve össze van rakva mindaz, amitől csak finom lehet egy ilyen termék – ezért nagyon jó, hogy lehet ezeket már előre bekeverve kapni. Azonban ilyenkor szoktak belekerülni olyan összetevők is, amiket nem mindenki választana egyébként – mint mondjuk cukor, vagy bármi más nem kimondottan szükséges, annál kevésbé egészséges, de leginkább felesleges, ízfokozó összetevő. A Hester’s Life-os zabkásáknál azonban nem kell ettől tartani. A következő ízekben lehet kapni a finomabbnál finomabb zabkásákból: van sós pekándiós (nyami!) és van epres, ha valaki inkább az édes ízekre vágyna.

A legnépszerűbb termék mégis a granola, amit ebből a kínálatból választani lehet. Nem csoda, hiszen ebből van a legnagyobb kínálat a biocity.hu-n a Hester’s Life cuccok között. De tudjátok egyáltalán mi az a granola? Már biztosan találkoztatok ezzel a szóval, de nem biztos hogy tudjátok, hogy pontosan mit is tartalmaz. Ez alapvetően egy sült, ropogós finomság, amit mindenhez hozzá lehet tenni kiegészítésként és bármit finommá varázsol. Egészen pontosan gluténmentes zab a fő alapanyag, amihez még egész datolya jön hozzá és további természetes ínyencségek. Ez az, ami ezt a granolát olyan különlegesen ízletessé és mellette egészségessé is teszi.

A granolák kínálata a legnagyobb, ahogy említettem. Ez azt jelenti, hogy a következő ízek közül lehet válogatni a biocity.hu webshopjában. Kakaós, fahéjas, gluténmentes kakaós, gluténmentes kókuszos, aztán van még a híres Girlpower széria, amiből van még málnás, ribizlis és csokis. Bár még nem próbáltam mindegyiket, de nagyon erős a gyanúm, hogy igazán finom és jó választék, bármelyiket is tesszük bele a kosarunkba.

Én a magam részéről szívesen támogatok egy itthoni vállalkozást, főleg ha olyan finom termékeket készít, amiket egyébként is gyakran az étlapomra teszek. Szóval ha hasonlóan gondolkoztok az egészséges és változatos táplálkozásról és szeretnétek az itthoni piacot erősíteni, akkor a Hester’s Life termékek remek választások.