Engem a zene hoz lázba, a barátnőmet a táskák és pénztárcák

Hihetetlen belegondolnom, hogy lassan 10 éve, hogy megalakult a garázsbandánk… Lázadó kamaszok voltunk, nagy álmokkal és (akkor még nem tudtuk, de) klisés mondanivalóval. De a lényeg, hogy egy olyan csapat jött létre, ami azóta nagyon sok mindenen átment együtt. Soha nem volt köztünk komoly konfliktus, ott vagyunk a srácokkal egymásnak jóban-rosszban. Így utólag már nagyon hálás vagyok azért a szüleimnek, hogy nem engedtek a hisztimnek anno alsósként, miszerint nincs értelme szolfézsra és zongorára járnom. Nagyon is megérte, hiszen minden alapot, a muzikalitásom kapaszkodóinak megtalálását ennek köszönhetem. És hogy mit köszönhetek a zenének? Élményeket, barátságot, önkifejezési lehetőséget, önfeledtséget, fantasztikus emlékeket – és tulajdonképpen a barátnőmet is. Ugyanis lehet, hogy furcsán hangzik, de mi egy nyári fesztiválon ismerkedtünk meg, és olyannyira komoly kapcsolat lett a dologból, hogy immáron két éve együtt is élünk. Imádom, hogy mindenben támogat, büszke rám a zenélés miatt, és én is igyekszem támogatni őt az álmai megvalósításában.

Néha viszont gondban vagyok, honnan lepjem meg – ekkor jött velem szembe az Anna Táska Webshop, ahol számos női pénztárca, öv, és táska közül tudunk válogatni online, majd házhoz szállítással vásárolni. Egészen praktikus megoldásnak tűnt számomra a dolog, hiszen így nem kell boltról boltra járnom, hosszasan nézelődni a plázában, mégis alaposan tanulmányozhatom a kínálatot, mielőtt meghozom a végső döntést. De hogy fogjon neki egy férfi a válogatásnak, aki kevéssé ért a divathoz és az aktuális táskatrendekhez? Az Anna táska csapata mindenre gondolt, ugyanis már a honlap kezdőoldalán fogad pár extra, kiemelt termék az aktuális ajánlatból, valamint a képekről is könnyen tovább tudunk navigálni a különböző menüpontokhoz.

A felfedezést a női pénztárca kínálatának felderítésével kezdtem. Meglepetten láttam, hogy látogatásom idején minden női pénztárcára volt kedvezmény, ami 5-10-15% között alakult. Így a legkedvezőbb árú tárca 3414 Ft-ért, míg a legborsosabb áron kapható is mindössze 14 391 Ft-ért volt kapható az adott napon. Mivel itt 3 oldalon voltak megtalálhatók a termékek, így semmilyen szűrőt nem állítottam be a válogatáshoz, mert így is áttekinthető volt a szortiment. Miután kiválasztottam és kosárba helyeztem a megvásárolni kívánt tárcát (egy zöld színű, egyszerű fazonú, letisztult darab mellett döntöttem végül), szerettem volna még megnézni a táskákat is. Bár típus szerint is le tudjuk válogatni (az oldalsó menü alapján) az árucikkeket, jómagam abszolút nem voltam benne biztos, hogy vajon egy pakolós hátitáskának, csinos kézitáskának vagy mondjuk válltáskának örülne a barátnőm, így az “Összes táska” menüpontot választottam, utána pedig a szűrők segítségével próbáltam megkönnyíteni magamnak a végső döntést. Szín és típus szerint is állítottam be különböző szűrési feltételeket, így például a már kiválasztott zöld pénztárcához első körben zöld, barna és fekete táskák között böngésztem. Mivel kifejezetten a pénztárca árnyalatához hasonlító, passzoló zöldet nem találtam, ezért végül egy biztosabb választás, azaz egy fekete válltáska mellett döntöttem. Ez a fekete Tamaris darab olyannak tűnt, amibe a hétköznapok során tud pakolni az ember, jól állja a sarat, de egy-egy csinosabb szetthez is elég elegáns.

A fizetést utalással rendeztem, majd a GLS néhány napon belül házhoz hozta a csomagot. A barátnőmnek nagyon tetszett a táska meg a tárca is, szóval biztos vagyok benne, hogy fogok még az Anna Táska Webáruházból rendelni, ha valami különlegessel szeretném meglepni.