A multi babakocsiból hallgatja a zongorát a kisfiam

Imádom az új Mutsy multifunkciós babakocsinkat, amit a babakocsik.hu oldalról rendeltem, ingyenes házhozszállítással. Ez a multi babakocsi kivehető mózeskosárral rendelkezik, így a lakásban is nyugodtan alhat benne a kisfiam. Amíg a zongorán gyakorlok, odateszem magam mellé a fotelbe Marcit a kényelmes, pamut belsejű mózeskosárban, és hatalmas szemekkel figyeli az ujjaim járását a billentyűkön. Vettem már az ölembe a zongoránál és nagyon szeretett kalimpálni rajta, csak még túl kicsi ahhoz, hogy huzamosabb ideig üljön.

Ezért is nagyon jó, hogy ez a multi babakocsi teljesen vízszintesre is állítható, valamint amikor már biztonságosan ül a baba, igénybe lehet venni a sport ülőrészt is, aminek a lábtartója több fokozaton állítható.Ez az ülés menetiránnyal egyező és ellentétes irányban is felszerelhető. A praktikus napellenzőnek köszönhetően az erős napsütés nem fogja zavarni a kisbabát, akármelyik irányban ül is.  A napellenzőkupolán továbbá található egy szellőző és kukucskáló nyílás is, hogy a levegő ne szoruljon be a kocsiba.

A multi babakocsin a textilek és a vázak tetszés szerint variálhatóak. A könnyű alumínium váz a sport ülőrésszel együtt is összecsukható. A speciális kerekeknek köszönhetően akár rázós utakon is nagyon könnyen irányítható a kocsi. Gyakran sétálunk Marcival, így ez nagyon jól jön,mivel a járdák nem mindenhol vannak megfelelően kiépítve. Így hát több szempontból is nagyon tudom ajánlani a multi babakocsit a babakocsik.hu-ról.