Zene nélkül, önbizalom nélkül mi érek én?

Nehéz feladat szembenézni az öregedéssel. Világ életemben zenéltem valamilyen formában. Sosem fő tevékenységként, de volt baráti alapítású zenekarunk, töltöttem fel a Youtube-ra zenei cover videókat, mióta csak a Youtube létezik… A zene mindig átsegített a nehéz időkön.!

Az öregség, az öregedés viszont egy ideig feldolgozhatatlan depresszió elé állított, amit a zenélés, az efféle kikapcsolódás nem oldott fel.

Most viszont, látom a kiutat már a Kelemed Plasztika megtalálása óta. Mert ők olyan dologgal tudnak megfiatalítani, mint például a tokaplasztika. Igen… Az ilyen dolgok zavarnak. Hogy változik a testem, amivel nem tudok mit kezdeni, de lelkesít, amit erről a klinikáról olvasok, és látom, mennyi ember életét változtatta pozitív irányba az ilyesmi. Be merem vallani magamnak, hogy mi a baja, és ők tudnak tenni ellene.

Az oldal megnyugtató rendezettsége, színei, letisztultsága olyanok, mintha már bele is szagolnék a böngészés folyamata közben a fertőtlenített kórtermek, és a pedánsan tisztán tartott fehér falú kórházi folyosó levegőjébe, pedig ezeknél a helyeknél sokkal barátságosabb helyszínekről számolnak be eleve azok, akik megfordultak már nagyobb műtét során is Dr. Kelemen Ottónál és csapatánál. Nem egy nagy állami kórház-szerűséget kell természetesen elképzelni sok emberrel. Hanem pont, hogy nyugodt légkört.

De nekem ez volt a benyomásom, amiket soroltam, és nagyon, nagyon megnyugtatott ennek az oldalnak az orvosi professzionalizmust árasztó hangulata, és a mindenre kitérő, tájékoztató leírásaik, amik meggyőztek, hogy vegyem fel a héten velük a kapcsolatot. Szükségem van erre! Rengeteg fiatalító beavatkozás módszertanát olvastam át, de a nyak-és tokaplasztika az, amiről most konzultálni szeretnék.

Az oldalon ki lehet tölteni helyben egy konzultációs kérdőívet, de a bátorsággal való hozzájuk fordulás azért javallott, mert elköteleződni egy beavatkozás előtt akkor kell, ha felmérték az állapotunkat, a paramétereket, hosszasan konzultáltunk valóban. Az oldal is meggyőző, mint kitértem rá többször, de állítólag minden átbeszélnek velünk, hogy ne maradjanak kétségeink!

Egy összetett tokaplasztika 500.000 forint körül indul, és altatnak az ilyesmihez. A tokaplasztika zsírleszívással ennek a fele, tehát messze nem ezekben fogok anyagilag tönkremenni.

Több műtéti terület és lehetőség is érdekel idővel. És ezek nem akkora költségek, hogy ne próbáljak így aktívan tenni az öregedéssel járó depresszióm ellen, és ez egy nagyon jó csapat, nagyon jó főorvossal. Előzetesen is bízok bennük, és hiszem, ez lehet majdan a megoldás, hogy újra fiatalabbnak, lendületesebbnek érezzem magam.