A zene miatt kezdtünk el járni a kedvenc éttermünkbe, de a kaja tartott ott

Kevesen választanak ilyen alapon éttermet, de a párommal rég vágytunk rá, hogy olyan helyre járhassunk, ahol jazz élőzene vár minket. Hosszú idő után találtuk meg a megfelelőt, és imádtuk az első perctől, amint beléptünk. De azután is maratunk, hogy említett lényegi része a helynek teljesen megváltozott. Külföldre költözött ugyanis a kedvenc, visszatérő zenekarunk több tagja, és átalakításon is átesett az étterem (át is álltak azután a zenelejátszóra). Viszont megszerettük a konyhájukat! Az elején feltűnt a tulajnak, micsoda lelkesen odajáró vendégek lettünk, így az átalakítás előtt oda is jött hozzánk egyszer, hogy szóljon, az átalakítás ideje alatt pár hétig zárva lesznek. Úgy adódott, hogy meséltünk kicsit arról, hogy találtunk ide, és mennyire megszerettük a főztjüket, és aztán összebarátkoztunk vele.

Kérdezgettük is gyakran azóta, hogy mi a titkuk, mitől lett náluk jobb a kaja még annál is, mint az átalakítás előtt volt. Azt mondta, a kulcs, hogy a konyhában is a legmodernebb dolgokat újították be, és ehhez az rdealer.hu – Dealer – Gastro & Ice Dealer volt segítségükre. Ezzel a kereskedővel együtt korszerűsödtek, és már úgy tekinthet ő is a saját bizniszére, hogy az új, fejlettebb korszakába lépett ezáltal.

Az Rdealer-nek köszönhetően ma már nem külföldről kell beszerezni mindenféle profi dagasztógépet, ipari mosogatót, a hozzájuk hasonlóknak, mint évtizedekkel ezelőtt. Hanem, a legjobb dolgok százait forgalmazzák az Rdealer-nél, egy itthoni kerekedőnél, úgy, hogy simán csak rákattintunk a webcímre, és már böngészhetünk is köztük: Dealer – Gastro & Ice Dealer. Ugyanúgy, mintha csak otthonra keresnénk egy kenyérpirítót. (Egyébként otthonra is vehetünk ezen a helyen ezt-azt)

Még ki is tudják szállítani nekünk, amit vásárolunk, nagyobb eszközök esetén, és úgy ez nem is egy elhanyagolható körülmény, mert sokan nem tudják megoldani ezt. Új gépekre egy teljes év garancia van, de jól működő kereskedőhöz méltón megy náluk a használt gépek adás-vétele is. Használt dolgokra három hónap garit vállalnak.

Icetech Italy fagylaltkészítő gépek, Orion süteményes vitrin, a legjobb pizzakemencék, nagyjából igyekeztek mindenből a szakma csúcsát elhozni. És a “húsiparban is utaznak”. A Dadaux nevet biztos sokan ismerik, akik hasonlóban dolgoznak. Erről a francia cégről, mint a legtöbbről, akiknek a húsipari termékeit meg lehet találni az Rdealer shopjában, írnak is nekünk a “Blog” címszó alatt. Kezdőknek is nagyszerű ugródeszka tehát ez a hely. Akár vásárolunk, akár tájékozódunk még csak. Olvassunk el mindent, vagy vegyük fel a kapcsolatot a munkatársaikkal, esetleg nézzük meg a bemutatótermüket.

Ha fagyizónkba, bárunkba, éttermünkbe keresnénk tehát a legjobb kellékeket, és egyben a legprofibbakat is, amiknek az árába csak a hivatásszerűen szolgáltatók ruháznak be, mert nekik hozza vissza, vagy, akár csak apró kiegészítőket vennénk, az rdealer.hu-n megtalálhatunk szinte mindent!